lijm

 6.00

37 op voorraad

lijm voor het vastmaken van tekstplaten op grafstenen

SKU: AW-LT7-2017 Categorie: Tag:

Trans 7 is een hoogkwalitatieve transparante lijm in een blister verpakking van 50 ml waarmee de tekstplaten van Atelier Wolk op een eenvoudige en duurzame manier kunnen worden verlijmd op grafstenen of andere (vlakke) ondergronden. Trans 7 is veilig te gebruiken op natuursteen.

50ml

Download hier de PDF waarin duidelijk wordt omschreven hoe een tekstplaat op de ondergrond moet worden vastgemaakt met Trans 7.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge. In haar atelier werkt ze in opdracht aan grotere stukken op maat. Grafstenen maken een belangrijk onderdeel uit van haar opdrachtwerk. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Meer specifieke info over Maud Bekaert vind je hier of op haar website.

TERUG NAAR OVERZICHT