Bedankingssteen ‘Dank’

 29.00

 29.00
Keramische gietsteen

Na het overlijden van een dierbare wil je soms iemand bedanken. Iemand die er voor je was, op wie je kon rekenen. Een dokter, iemand van de verpleging, een familielid, een vriend of vriendin die er voor je was en veel voor je heeft betekend.

De letters van het woord DANK zijn met de hand ontworpen en daarna diep gebeiteld in steen door Maud Bekaert. De eenvoud van dit krachtige woord benadrukt waardering. De steen is verpakt in een mooie doos. Op de doos staat de tekst ‘Vanuit het diepste van mijn hart’.

De steen is gemaakt in een mengeling van fijngemalen marmer en kalk. De grijze steen is gemaakt in het zelfde materiaal maar ook nog met acrylverf geschilderd met de hand. Je kan de steen zetten of leggen. Onderaan de steen zijn viltjes bevestigd zodat die geen krassen kan maken op de ondergrond.

Op de zijkant van de steen kan een naam/datum of een korte tekst (maximum acht woorden) worden toegevoegd. Op deze manier personaliseer je het geschenk. Vergeet bij aankoop niet te vermelden in het vak ‘bestelnotities’ als je iets op de steen wil laten schrijven en wat je op de steen wil laten schrijven.

De steen is met de hand en ambachtelijk gemaakt in een mengeling van fijn gemalen marmer en kalk. De grijze steen is gemaakt in hetzelfde materiaal maar is bovendien ook met de hand geschilderd met acrylverf. Beide kleuren zijn sober en neutraal en combineren makkelijk met andere kleuren.

 

SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , Tag:

9,2 x 9,2 x 2 cm

Het vierkante steentje is standaard verpakt in een mooie stevige witte doos (bodem & deksel). Onderaan het steentje zijn vier ronde viltjes bevestigd zodat het op om het even welke ondergrond geen krassen kan veroorzaken. Deze steen is niet vorstbestendig en bij gevolg enkel geschikt voor binnen.

Kan ik zelf een tekst kiezen en die laten uitvoeren in steen, metaal of hout?

Neen. Dat kan niet. Heel wat rouwgeschenken uit de collectie van Atelier Wolk zijn wel personaliseerbaar met een naam en/of een datum. De geschenken die personaliseerbaar zijn kan je in het overzicht van de producten herkennen aan dit symbooltje:

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Als je kiest voor gratis verzending dan wordt je bestelling verzonden op de eerstvolgende maandag. Als je kiest voor prior verzending (+ 4,95 euro) dan wordt je bestelling binnen de 24 uur verzonden.

Ik wil mijn bestelling ophalen in de winkel. Waar en wanneer kan dit?

Je kan ervoor kiezen om je bestelling niet te laten verzenden en die zelf te komen ophalen in de winkel. Je bestelling kan worden opgehaald tijdens het de openingsuren van de winkel. Dat is op vrijdag van 10-12u & 14-18u of op zaterdag van 10-13u. Het adres is Sint-Clarastraat 40 in Brugge.

Kan ik mijn geschenk laten verzenden naar een ander adres dan het mijne?

Ja dat kan. Vink tijdens je bestelling het vakje ‘ander verzendadres’ aan. Bij ‘bestelnotities’ kan je ook een korte boodschap doorgeven. Die wordt dan aan je bestelling toegevoegd zodat de ontvanger weet dat het geschenk van jou komt.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge. Ze was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Naast de collectie rouwgeschenken van Atelier Wolk heeft Maud Bekaert ook een collectie reguliere geschenken die ze zowel online als in haar winkel in Brugge aanbiedt.

Verder winkelen