Courage

 22.00

Keramische gietsteen

8 op voorraad

Het woord ‘courage’ vindt zijn oorsprong in het Latijnse woord voor hart ‘cor’. De oorspronkelijke betekenis van ‘Courage’ was ‘zeggen wat er op je hart ligt’. De tijd linkte het woord steeds meer aan helden en heldendaden. Aan ridders en soldaten. Maar hoe schoon dat wij in het Nederlands iemand ‘courage’ toewensen. En dat we dat meestal doen als iemand het moeilijk heeft. Want je kwetsbaar opstellen in een moeilijke tijd, daar is moed voor nodig. En zo kreeg het woord z’n hart terug.
Schenk deze kei aan wie het moeilijk heeft, aan wie een hart onder de riem kan gebruiken. Toon dat je er bent en dat je weet dat het moeilijk is.
De letters van het woord COURAGE zijn met de hand ontworpen door Maud Bekaert. Daarna zijn ze met de hand gebeiteld in een kei en van die kei maakt ze reproducties in een duurzame mengeling van witte marmer en kalk. De reproductie van de kei is mooi verpakt in een ecologisch katoenen zakje.
Op de achterkant van de steen kan een korte boodschap worden bijgeschreven (maximum acht woorden). Wil je dit? Geef dit dan bij het afronden van je bestelling in het vak ‘Bestelnotities’ door wat je er wil laten bijschrijven. Dit wordt er in potlood opgeschreven en gefixeerd met matte vernis.
SKU: AW-C-2021 Categorie: Tags: ,

De kei meet 12 x 6 cm, 2 cm dik en het zakje waarin de kei verpakt is meet 14 x 11 cm

De kei is handgemaakt in een mengeling van fijngemalen marmer en kalk.

Kan ik zelf een tekst kiezen en die laten uitvoeren in steen, metaal of hout?

Neen. Dat kan niet. Heel wat rouwgeschenken uit de collectie van Atelier Wolk zijn wel personaliseerbaar met een naam en/of een datum. De geschenken die personaliseerbaar zijn kan je in het overzicht van de producten herkennen aan dit symbooltje:

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Als je kiest voor gratis verzending dan wordt je bestelling verzonden op de eerstvolgende maandag. Als je kiest voor prior verzending (+ 4,95 euro) dan wordt je bestelling binnen de 24 uur verzonden.

Ik wil mijn bestelling ophalen in de winkel. Waar en wanneer kan dit?

Je kan ervoor kiezen om je bestelling niet te laten verzenden en die zelf te komen ophalen in de winkel. Je bestelling kan worden opgehaald tijdens het de openingsuren van de winkel. Dat is op vrijdag van 10-12u & 14-18u of op zaterdag van 10-13u. Het adres is Sint-Clarastraat 40 in Brugge.

Kan ik mijn geschenk laten verzenden naar een ander adres dan het mijne?

Ja dat kan. Vink tijdens je bestelling het vakje ‘ander verzendadres’ aan. Bij ‘bestelnotities’ kan je ook een korte boodschap doorgeven. Die wordt dan aan je bestelling toegevoegd zodat de ontvanger weet dat het geschenk van jou komt.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge. Ze was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Naast de collectie rouwgeschenken van Atelier Wolk heeft Maud Bekaert ook een collectie reguliere geschenken die ze zowel online als in haar winkel in Brugge aanbiedt.

Verder winkelen