Herinneringscirkel ‘Altijd bij me’

 35.00

Gepoederlakte inox

1 op voorraad

De herinneringscirkel ‘Altijd bij me’ is gemaakt in wit gelakt metaal. Je kan de cirkel ophangen in je interieur of buiten in je tuin of op je terras. De herinneringscirkel is een focus om een geliefde, kind, ouder of vriend die er niet meer is, dichtbij te houden en te herinneren.

Het idee van de herinneringscirkel komt van  rouwtherapeut Manu Keirse. Het idee werd met zijn goedkeuren uitgewerkt voor Atelier Wolk. Het is belangrijk dat we blijven herinneren. Op bepaalde momenten zoals bijvoorbeeld feestdagen, wordt rouw vaak extra moeilijk. We willen onze dierbaren dicht bij ons, ook wie er niet meer is.  Je kan de cirkel ophangen waar je wil. Op een plekje waar alleen jij hem ziet of net op een plaats waar iedereen de cirkel kan zien.

Bovenaan de herinneringscirkel is een gaatje voorzien waardoor je de cirkel met een nylon draad makkelijk kunt ophangen. Buiten hang je de cirkel aan een tak. Binnen kan je de cirkel ophangen in een raamkozijn, aan het plafond of in een rouwhoek. Voor binnen is een zelfklevend houdertje meegeleverd waaraan je de nylon draad makkelijk kan bevestigen.

De letters zijn door Maud Bekaert met de hand ontworpen en daarna gelaserd in het metaal.

Onder de tekst kan je de voornaam laten toevoeen van wie je wil herinneren. Dat wordt gedaan met dunne zwarte weersbestendige inkt. Wil je dit? Vermeld dit dan in het vak ‘bestelnotities’ tijdens je bestelling.
SKU: AW-HABM-2020 Categorie: Tags: ,

Diameter 13,5 cm (1mm dik)

De herinneringscirkel is gemaakt in metaal en daarna gepoederlakt in mat wit. De cirkel is weersbestendig en kan dus in weer en wind buiten blijven hangen.

Bovenaan de herinneringscirkel is een gaatje voorzien waardoor je de cirkel met een nylon draad makkelijk kunt ophangen. Buiten hang je de cirkel aan een tak. Binnen kan je de cirkel ophangen in een raamkozijn, aan het plafond of in een rouwhoek. Voor binnen is een zelfklevend houdertje meegeleverd waaraan je de nylon draad makkelijk kan bevestigen.

Kan ik zelf een tekst kiezen en die laten uitvoeren in steen, metaal of hout?

Neen. Dat kan niet. Heel wat rouwgeschenken uit de collectie van Atelier Wolk zijn wel personaliseerbaar met een naam en/of een datum. De geschenken die personaliseerbaar zijn kan je in het overzicht van de producten herkennen aan dit symbooltje:

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Als je kiest voor gratis verzending dan wordt je bestelling verzonden op de eerstvolgende maandag. Als je kiest voor prior verzending (+ 4,95 euro) dan wordt je bestelling binnen de 24 uur verzonden.

Ik wil mijn bestelling ophalen in de winkel. Waar en wanneer kan dit?

Je kan ervoor kiezen om je bestelling niet te laten verzenden en die zelf te komen ophalen in de winkel. Je bestelling kan worden opgehaald tijdens het de openingsuren van de winkel. Dat is op vrijdag van 10-12u & 14-18u of op zaterdag van 10-13u. Het adres is Sint-Clarastraat 40 in Brugge.

Kan ik mijn geschenk laten verzenden naar een ander adres dan het mijne?

Ja dat kan. Vink tijdens je bestelling het vakje ‘ander verzendadres’ aan. Bij ‘bestelnotities’ kan je ook een korte boodschap doorgeven. Die wordt dan aan je bestelling toegevoegd zodat de ontvanger weet dat het geschenk van jou komt.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge. Ze was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Naast de collectie rouwgeschenken van Atelier Wolk heeft Maud Bekaert ook een collectie reguliere geschenken die ze zowel online als in haar winkel in Brugge aanbiedt.

Verder winkelen