Herinneringscirkel

 5.00

Papier

20 op voorraad

Het idee van de herinneringscirkel komt van  rouwtherapeut Manu Keirse. Het idee werd met zijn goedkeuren uitgewerkt voor Atelier Wolk.

Het is belangrijk dat we blijven herinneren. Tijdens feestdagen of bij een verjaardag, huwelijk of geboorte wordt rouw vaak extra moeilijk. We willen onze dierbaren dicht bij ons, ook wie er niet meer is.  Je kan de cirkel ophangen waar je wil. Op een plekje waar alleen jij hem ziet of net op een plaats waar iedereen de cirkel kan zien. De cirkel kan een manier zijn om de naam van je geliefde, vader, moeder, kind of vriend dichtbij te houden. Of het kan een teken zijn naar de buitenwereld dat het ok is om te praten over wie er niet meer is. Je maakt de naam van van wie wordt gemist zichtbaar en opent zo de mogelijkheid om herinneringen op te halen.

“Verdriet komt altijd terug”. Ook op belangrijke momenten en feestdagen zoals Kerstdag, Nieuwjaar, moederdag, een verjaardag of een huwelijk. Op die momenten kan de herinneringscirkel een plek krijgen in die dag. Het kan een helend ritueel worden om de cirkel bijvoorbeeld op te hangen in de kerstboom, de feestzaal,…

De zachtblauwe cirkel draagt aan de ene kant de tekst ‘De wolken zullen de vorm aannemen van onze herinneringen’. De tekst is van auteur en dichter Peter Verhelst. Op de andere kant van de cirkel kan je de naam schrijven van een dierbare. De cirkel is afgewerkt met een mooie strik. Wil je dat Maud Bekaert er een naam op schrijft in haar sierlijk handschrift? Geef dat dan door in het vak ‘bestelnotities’ bij het afronden van je aankoop.

 

SKU: LW-HCP-2020 Categorieën: , ,

120 x 120mm

De cirkel is gemaakt in een zware papiersoort.

De cirkel kan binnen worden opgehangen.

Kan ik zelf een tekst kiezen en die laten uitvoeren in steen, metaal of hout?

Neen. Dat kan niet. Heel wat rouwgeschenken uit de collectie van Atelier Wolk zijn wel personaliseerbaar met een naam en/of een datum. De geschenken die personaliseerbaar zijn kan je in het overzicht van de producten herkennen aan dit symbooltje:

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Als je kiest voor gratis verzending dan wordt je bestelling verzonden op de eerstvolgende maandag. Als je kiest voor prior verzending (+ 4,95 euro) dan wordt je bestelling binnen de 24 uur verzonden.

Ik wil mijn bestelling ophalen in de winkel. Waar en wanneer kan dit?

Je kan ervoor kiezen om je bestelling niet te laten verzenden en die zelf te komen ophalen in de winkel. Je bestelling kan worden opgehaald tijdens het de openingsuren van de winkel. Dat is op vrijdag van 10-12u & 14-18u of op zaterdag van 10-13u. Het adres is Sint-Clarastraat 40 in Brugge.

Kan ik mijn geschenk laten verzenden naar een ander adres dan het mijne?

Ja dat kan. Vink tijdens je bestelling het vakje ‘ander verzendadres’ aan. Bij ‘bestelnotities’ kan je ook een korte boodschap doorgeven. Die wordt dan aan je bestelling toegevoegd zodat de ontvanger weet dat het geschenk van jou komt.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge. Ze was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Naast de collectie rouwgeschenken van Atelier Wolk heeft Maud Bekaert ook een collectie reguliere geschenken die ze zowel online als in haar winkel in Brugge aanbiedt.

Verder winkelen