Iedereen is van de sterren

 35.00

 35.00
Keramische gietsteen

Bij het overlijden van een kind wordt vaak naar een ster verwezen als een teken van troost. De tekst in deze steen is van auteur en dichter Peter Verhelst. De boodschap is dat we allemaal tot de sterren behoren, ook wie er niet meer is. De tekst is een liefdevol aandenken voor iemand die er niet meer is.

De naam, geboorte- en overlijdensdatum kunnen op de steen worden geschreven. Wil je dit? Geef dit dan bij het afronden van je bestelling in het vak ‘Bestelnotities’ door wat je er wil laten bijschrijven.

In de steen zit een kaars. De kaars van het merk Spaas. De kaars wordt meegeleverd en is nadien makkelijk in de handel te vinden.

De kaarshouder kan enerzijds in een afscheidsdienst worden gebruikt of anderzijds thuis bij een urne of foto worden geplaatst.

De steen is met de hand en ambachtelijk gemaakt in een mengeling van fijn gemalen marmer en kalk en met de hand geschilderd met acrylverf. Deze gietsteen is heel duurzaam maar niet weerbestendig en dus enkel geschikt voor binnen.

 

40 mm hoog, diameter 110 mm.

De steen is gemaakt in een mengeling van witte marmer en kalk en is enkel geschikt voor binnen.

De steen staat op zichzelf en onderaan de steen zijn viltjes bevestigd zodat de steen geen krassen kan maken op de ondergrond.

Kan ik zelf een tekst kiezen en die laten uitvoeren in steen, metaal of hout?

Neen. Dat kan niet. Heel wat rouwgeschenken uit de collectie van Atelier Wolk zijn wel personaliseerbaar met een naam en/of een datum. De geschenken die personaliseerbaar zijn kan je in het overzicht van de producten herkennen aan dit symbooltje:

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Als je kiest voor gratis verzending dan wordt je bestelling verzonden op de eerstvolgende maandag. Als je kiest voor prior verzending (+ 4,95 euro) dan wordt je bestelling binnen de 24 uur verzonden.

Ik wil mijn bestelling ophalen in de winkel. Waar en wanneer kan dit?

Je kan ervoor kiezen om je bestelling niet te laten verzenden en die zelf te komen ophalen in de winkel. Je bestelling kan worden opgehaald tijdens het de openingsuren van de winkel. Dat is op vrijdag van 10-12u & 14-18u of op zaterdag van 10-13u. Het adres is Sint-Clarastraat 40 in Brugge.

Kan ik mijn geschenk laten verzenden naar een ander adres dan het mijne?

Ja dat kan. Vink tijdens je bestelling het vakje ‘ander verzendadres’ aan. Bij ‘bestelnotities’ kan je ook een korte boodschap doorgeven. Die wordt dan aan je bestelling toegevoegd zodat de ontvanger weet dat het geschenk van jou komt.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge. Ze was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Naast de collectie rouwgeschenken van Atelier Wolk heeft Maud Bekaert ook een collectie reguliere geschenken die ze zowel online als in haar winkel in Brugge aanbiedt.

Verder winkelen