Iedereen is van de sterren

Keramische kalk

 25.00

5 op voorraad

Bij het overlijden van een kind wordt vaak naar een ster verwezen als een teken van troost. De tekst in deze steen is van auteur en dichter Peter Verhelst. De boodschap is dat we allemaal tot de sterren behoren, ook wie er niet meer is. De tekst is een liefdevol aandenken voor iemand die er niet meer is.

Personaliseerbaar?

De naam, geboorte- en overlijdensdatum kunnen op de steen worden geschreven (vergeet niet dit door te geven bij je bestelling). In de steen zit een kaars. De kaars van het merk Spaas (type Clearlight) wordt meegeleverd en is nadien makkelijk in de handel te vinden.

Toepassingen?

De kaarshouder kan enerzijds in een afscheidsdienst worden gebruikt of anderzijds thuis bij een urne of foto worden geplaatst.

Creatieproces?

De steen is met de hand en ambachtelijk gemaakt in een mengeling van fijn gemalen marmer en kalk en met de hand geschilderd met acrylverf. Deze gietsteen is heel duurzaam maar niet weerbestendig en dus enkel geschikt voor binnen.

*Alle bestellingen geplaatst voor zondagavond 20u worden binnen België gratis de daaropvolgende maandag verzonden. Express zendingen zijn mogelijk mits het bijbetalen van een supplement.

 

SKU: AW-IIVDSPW-2017 Categorieën: , Tag:

De steen is gemaakt in een mengeling van witte marmer en kalk en is enkel geschikt voor binnen.

40 mm hoog, diameter 110 mm.

De steen staat op zichzelf en onderaan de steen zijn viltjes bevestigd zodat de steen geen krassen kan maken op de ondergrond.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge. In haar atelier werkt ze in opdracht aan grotere stukken op maat. Grafstenen maken een belangrijk onderdeel uit van haar opdrachtwerk. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Meer specifieke info over Maud Bekaert vind je hier of op haar website.

TERUG NAAR OVERZICHT