Rouwkaart ‘Erbarme dich’

papier

 1.50

243 op voorraad

Deze rouwkaart heeft een standaard postformaat en kan bijgevolg met een gewone standaard postzegel worden verzonden. De vertaling van de Duitse tekst is ‘Heb mededogen’. De tekst komt uit de Matthëus-Passie van de Duitse componist Johann Sebastian Bach. Dit lied wordt vaak in afscheidsdiensten gebruikt. Het is een lied dat raakt en wordt door veel mensen als het mooiste lied beschouwd.

Bij aankoop vanaf vijf rouwkaarten worden deze geleverd in een marmerlook hoesje.

*Alle bestellingen geplaatst voor zondagavond 20u worden (binnen België) gratis de daaropvolgende maandag verzonden. Express zendingen (+ 4,95 euro) en verzendingen naar andere Europese landen (+5,95 euro) worden binnen de 24 uur verzonden. 

SKU: AW-RED-2019 Categorie: Tags: ,

10,5 x 14,8 cm

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge. In haar atelier werkt ze in opdracht aan grotere stukken op maat. Grafstenen maken een belangrijk onderdeel uit van haar opdrachtwerk. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Meer specifieke info over Maud Bekaert vind je hier of op haar website.

TERUG NAAR OVERZICHT