Rouwkaart ‘Voor altijd in ons hart’

 1.50

Met de tekst op deze rouwkaart laat je aan de nabestaanden weten dat je de overledene nooit zal vergeten en voor altijd in je hart bewaart. De rouwkaart is een standaard postformaat en kan bijgevolg met een gewone standaard postzegel worden verzonden. De kaart is weliswaar gemaakt om te verzenden maar je kan de kaart ook inkaderen om bij de foto van een dierbare te plaatsen.

Bij aankoop van 10 postkaarten op de letterwebshop worden de kaarten geleverd in een marmerlook hoesje en krijg je er twee rouwkaarten gratis bij.

*Alle bestellingen geplaatst voor zondagavond 20u worden (binnen België) gratis de daaropvolgende maandag verzonden. Express zendingen (+ 4,95 euro) en verzendingen naar andere Europese landen (+5,95 euro) worden binnen de 24 uur verzonden. 

10,5 x 14,8 cm

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge. In haar atelier werkt ze in opdracht aan grotere stukken op maat. Grafstenen maken een belangrijk onderdeel uit van haar opdrachtwerk. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Meer specifieke info over Maud Bekaert vind je hier of op haar website.

TERUG NAAR OVERZICHT