Troostkei ‘Alle goeds’

 23.00

In deze kei is de tekst ‘Alle goeds’ gebeiteld. Met ‘Alle goeds’ wens je iemand in een periode van rouw, het goede toe. Mensen wensen elkaar na een overlijden vaak ‘sterkte’ toe maar dan zeg je aan de persoon in rouw eigenlijk dat die sterk moet zijn. Als je iemand het goede toewenst kan de rouwende zelf invullen wat voor hem of haar op dat moment goed is.

De steen past in je hand. Dat zet je ertoe aan die eens vast te nemen als je wat aanmoediging kan gebruiken. De steen zit in een katoenen zakje.

De steen is met de hand en ambachtelijk gemaakt in een mengeling van fijn gemalen marmer en kalk.

Op de achterkant van de steen kan een korte boodschap worden bijgeschreven (maximum acht woorden). Wil je dit? Geef dit dan bij het afronden van je bestelling in het vak ‘Bestelnotities’ door wat je er wil laten bijschrijven. Dit wordt er in potlood opgeschreven en gefixeerd met matte vernis.

90 x 70 x 30 mm

De steen is gemaakt in een duurzame mengeling van fijngemalen marmer en kalk. De steen is verpakt in een katoenen zakje met sluitkoord.

Kan ik zelf een tekst kiezen en die laten uitvoeren in steen, metaal of hout?

Neen. Dat kan niet. Heel wat rouwgeschenken uit de collectie van Atelier Wolk zijn wel personaliseerbaar met een naam en/of een datum. De geschenken die personaliseerbaar zijn kan je in het overzicht van de producten herkennen aan dit symbooltje:

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Als je kiest voor gratis verzending dan wordt je bestelling verzonden op de eerstvolgende maandag. Als je kiest voor prior verzending (+ 4,95 euro) dan wordt je bestelling binnen de 24 uur verzonden.

Ik wil mijn bestelling ophalen in de winkel. Waar en wanneer kan dit?

Je kan ervoor kiezen om je bestelling niet te laten verzenden en die zelf te komen ophalen in de winkel. Je bestelling kan worden opgehaald tijdens het de openingsuren van de winkel. Dat is op vrijdag van 10-12u & 14-18u of op zaterdag van 10-13u. Het adres is Sint-Clarastraat 40 in Brugge.

Kan ik mijn geschenk laten verzenden naar een ander adres dan het mijne?

Ja dat kan. Vink tijdens je bestelling het vakje ‘ander verzendadres’ aan. Bij ‘bestelnotities’ kan je ook een korte boodschap doorgeven. Die wordt dan aan je bestelling toegevoegd zodat de ontvanger weet dat het geschenk van jou komt.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge. Ze was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Naast de collectie rouwgeschenken van Atelier Wolk heeft Maud Bekaert ook een collectie reguliere geschenken die ze zowel online als in haar winkel in Brugge aanbiedt.

Verder winkelen