Until we meet again

 100.00

Cortenstaal

3 op voorraad

Deze herdenkingstekst is met de hand ontworpen door Maud Bekaert. Het is een tekst die na een overlijden heel troostend kan zijn en de nadruk legt op het weerzien. Ooit. Op welke manier dan ook.

Met de staaf die uit de tekst komt kan je ‘Until we meet again’ op verschillende ondergronden plaatsen. Je kan de tekst enerzijds in je woonkamer of op je terras in een bloempot plaatsen en anderzijds in je tuin in het gras of een bloemperk.

Als je ‘Until we meet again’ op een grafsteen plaatst, boor je het best een gat in de steen waarin je de staaf kan verlijmen. Dit vooral om diefstal te voorkomen. Hou er wel rekening mee dat cortenstaal op een tere ondergrond zoals natuursteen (witsteen, blauwsteen), roestvlekken kan nalaten.

De herdenkingstekst is uitgevoerd in cortenstaal. Cortenstaal is een legering van gewoon staal met koper, chroom en zink. Cortenstaal heeft als typisch kenmerk dat het roest dat wordt gevormd een bescherming biedt voor het metaal. Hierdoor is cortenstaal uitermate weerbestendig en zal het nooit ‘doorroesten’.

 

SKU: UWMAC-2018-AW Categorie:

25,7 x 58,7 cm (cortenstaal 3mm dik)

'Until we meet again' is gemaakt in cortenstaal. Tekst en staaf bestaan uit één stuk en vormen zo een elegant geheel.

Je kan de tekstcreatie heel eenvoudig in zand, aarde of gras plaatsen. Als je 'Until we meet again' op een grafsteen plaatst, boor je het best een gat in de steen waarin je de staaf kan verlijmen. Dit vooral om diefstal te voorkomen.

Kan ik zelf een tekst kiezen en die laten uitvoeren in steen, metaal of hout?

Neen. Dat kan niet. Heel wat rouwgeschenken uit de collectie van Atelier Wolk zijn wel personaliseerbaar met een naam en/of een datum. De geschenken die personaliseerbaar zijn kan je in het overzicht van de producten herkennen aan dit symbooltje:

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Als je kiest voor gratis verzending dan wordt je bestelling verzonden op de eerstvolgende maandag. Als je kiest voor prior verzending (+ 4,95 euro) dan wordt je bestelling binnen de 24 uur verzonden.

Ik wil mijn bestelling ophalen in de winkel. Waar en wanneer kan dit?

Je kan ervoor kiezen om je bestelling niet te laten verzenden en die zelf te komen ophalen in de winkel. Je bestelling kan worden opgehaald tijdens het de openingsuren van de winkel. Dat is op vrijdag van 10-12u & 14-18u of op zaterdag van 10-13u. Het adres is Sint-Clarastraat 40 in Brugge.

Kan ik mijn geschenk laten verzenden naar een ander adres dan het mijne?

Ja dat kan. Vink tijdens je bestelling het vakje ‘ander verzendadres’ aan. Bij ‘bestelnotities’ kan je ook een korte boodschap doorgeven. Die wordt dan aan je bestelling toegevoegd zodat de ontvanger weet dat het geschenk van jou komt.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge. Ze was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Naast de collectie rouwgeschenken van Atelier Wolk heeft Maud Bekaert ook een collectie reguliere geschenken die ze zowel online als in haar winkel in Brugge aanbiedt.

Verder winkelen