Until we meet again

Cortenstaal

 90.00

5 op voorraad

Deze herdenkingstekst is met de hand ontworpen door Maud Bekaert. Het is een tekst die na een overlijden heel troostend kan zijn en de nadruk legt op het weerzien. Ooit. Op welke manier dan ook.

Toepassingen?

Met de staaf die uit de tekst komt kan je ‘Until we meet again’ op verschillende ondergronden plaatsen. Je kan de tekst enerzijds in je woonkamer of op je terras in een bloempot plaatsen en anderzijds in je tuin in het gras of een bloemperk.

Als je ‘Until we meet again’ op een grafsteen plaatst, boor je het best een gat in de steen waarin je de staaf kan verlijmen. Dit vooral om diefstal te voorkomen.

Creatieproces?

De herdenkingstekst is uitgevoerd in cortenstaal. Cortenstaal is een legering van gewoon staal met koper, chroom en zink. Cortenstaal heeft als typisch kenmerk dat het roest dat wordt gevormd een bescherming biedt voor het metaal. Hierdoor is cortenstaal uitermate weerbestendig en zal het nooit ‘doorroesten’.

*Alle bestellingen geplaatst voor zondagavond 20u worden binnen België gratis de daaropvolgende maandag verzonden. Express zendingen zijn mogelijk mits het betalen van een supplement.

SKU: UWMAC-2018-AW Categorie:

'Until we meet again' is gemaakt in cortenstaal. Tekst en staaf bestaan uit één stuk en vormen zo een elegant geheel.

25,7 x 58,7 cm (cortenstaal 3mm dik)

Je kan de tekstcreatie heel eenvoudig in zand, aarde of gras plaatsen. Als je 'Until we meet again' op een grafsteen plaatst, boor je het best een gat in de steen waarin je de staaf kan verlijmen. Dit vooral om diefstal te voorkomen.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge. In haar atelier werkt ze in opdracht aan grotere stukken op maat. Grafstenen maken een belangrijk onderdeel uit van haar opdrachtwerk. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Meer specifieke info over Maud Bekaert vind je hier of op haar website.

TERUG NAAR OVERZICHT