De wolken zullen de vorm van onze herinneringen aannemen

 30.00

Hout

3 op voorraad

Dit intrigerend ontwerp is door Maud Bekaert met de hand gemaakt en daarna gelaserd uit hout. “De wolken zullen de vorm van onze herinneringen aannemen” is een tekst van Peter Verhelst. De tekst geeft een hoopvolle boodschap aan mensen die met verlies te maken hebben. Je kan de houten quote met twee kleine nageltjes ophangen of je kan de tekst rechtop zetten in de meegeleverde sokkel.

Gelaserde letters in hout zijn breekbaar. Daarom is het muurtekstje goed verpakt tussen twee houten plankjes waardoor het veilig is voor verzending en mooi en sober verpakt om cadeau te geven. Het onderste deel van de verpakking is eveneens een sokkel om de tekst in rechtop te zetten.

200  x 70 x 2 mm

De tekst is gelaserd uit hout.

Kan ik zelf een tekst kiezen en die laten uitvoeren in steen, metaal of hout?

Neen. Dat kan niet. Heel wat rouwgeschenken uit de collectie van Atelier Wolk zijn wel personaliseerbaar met een naam en/of een datum. De geschenken die personaliseerbaar zijn kan je in het overzicht van de producten herkennen aan dit symbooltje:

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Als je kiest voor gratis verzending dan wordt je bestelling verzonden op de eerstvolgende maandag. Als je kiest voor prior verzending (+ 4,95 euro) dan wordt je bestelling binnen de 24 uur verzonden.

Ik wil mijn bestelling ophalen in de winkel. Waar en wanneer kan dit?

Je kan ervoor kiezen om je bestelling niet te laten verzenden en die zelf te komen ophalen in de winkel. Je bestelling kan worden opgehaald tijdens het de openingsuren van de winkel. Dat is op vrijdag van 10-12u & 14-18u of op zaterdag van 10-13u. Het adres is Sint-Clarastraat 40 in Brugge.

Kan ik mijn geschenk laten verzenden naar een ander adres dan het mijne?

Ja dat kan. Vink tijdens je bestelling het vakje ‘ander verzendadres’ aan. Bij ‘bestelnotities’ kan je ook een korte boodschap doorgeven. Die wordt dan aan je bestelling toegevoegd zodat de ontvanger weet dat het geschenk van jou komt.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge. Ze was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Naast de collectie rouwgeschenken van Atelier Wolk heeft Maud Bekaert ook een collectie reguliere geschenken die ze zowel online als in haar winkel in Brugge aanbiedt.

Verder winkelen