De wolken zullen de vorm van onze herinneringen aannemen

 30.00

Hout

30 op voorraad

Dit intrigerend ontwerp is door Maud Bekaert met de hand gemaakt en daarna gelazerd uit hout. “De wolken zullen de vorm van onze herinneringen aannemen” is een tekst van Peter Verhelst. De tekst geeft een hoopvolle boodschap aan mensen die met verlies te maken hebben. Je kan de houten kalligrafie creatie op een eenvoudige manier tegen een muur bevestigen. Met twee kleine nageltjes hang je dit letterontwerp aan de muur. Of je kan het in de houten sokkel plaatsen die je er apart kan bij kopen.

Gelaserde letters in hout zijn breekbaar. Daarom is het muurtekstje goed verpakt tussen twee houten plankjes waardoor het veilig is voor verzending en mooi en sober verpakt om cadeau te geven.

200  x 70 x 2 mm

De tekst is gelaserd uit hout.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge. In haar atelier werkt ze in opdracht aan grotere stukken op maat. Grafstenen maken een belangrijk onderdeel uit van haar opdrachtwerk. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Meer specifieke info over Maud Bekaert vind je hier of op haar website.

TERUG NAAR OVERZICHT