De liefde blijft

 90.00

Cortenstaal

9 op voorraad

Deze gedenkplaat, gemaakt in cortenstaal, draagt een boodschap van liefde die zelfs na het overlijden blijft bestaan. De tekst biedt steun en troost tijdens moeilijke momenten en is een herinnering aan de kracht van liefde.

Tijdens een afscheidsdienst kan deze tekstplaat een centrale rol spelen. Plaats een kaarsje achter de tekst op de metalen voet van het stuk, waardoor het licht van de vlam door de letters schijnt. Na de dienst kan de gedenkplaat naast een foto of urne, of buiten op het graf worden geplaatst.

De letters zijn ontworpen door Maud Bekaert en vervolgens gelaserd uit cortenstaal. Cortenstaal is een legering die van nature een beschermende roestlaag vormt wanneer het wordt blootgesteld aan de buitenlucht. Deze roestlaag dient als een natuurlijke barrière tegen verdere corrosie, waardoor cortenstaal extreem duurzaam is en perfect geschikt voor buiten.

Een natuurstenen graf en cortenstaal kunnen samen een prachtig geheel vormen. Echter, bij het plaatsen van cortenstaal in direct contact met natuursteen, is er kans op vlekvorming op het oppervlak van de steen. Deze vlekken ontstaan door het roestwater dat van het cortenstaal afloopt.Wil je de tekst op natuursteen plaatsen? Plaats dan iets onder de tekst om roestvlekken te voorkomen of kies voor de uitvoering in gelakte inox.

Kan ik zelf een tekst kiezen en die laten uitvoeren in steen, metaal of hout?

Neen. Dat kan niet. Heel wat rouwgeschenken uit de collectie van Atelier Wolk zijn wel personaliseerbaar met een naam en/of een datum. De geschenken die personaliseerbaar zijn kan je in het overzicht van de producten herkennen aan dit symbooltje:

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Als je kiest voor gratis verzending dan wordt je bestelling verzonden op de eerstvolgende maandag. Als je kiest voor prior verzending (+ 4,95 euro) dan wordt je bestelling binnen de 24 uur verzonden.

Ik wil mijn bestelling ophalen in de winkel. Waar en wanneer kan dit?

Je kan ervoor kiezen om je bestelling niet te laten verzenden en die zelf te komen ophalen in de winkel. Je bestelling kan worden opgehaald tijdens het de openingsuren van de winkel. Dat is op vrijdag van 10-12u & 14-18u of op zaterdag van 10-13u. Het adres is Sint-Clarastraat 40 in Brugge.

Kan ik mijn geschenk laten verzenden naar een ander adres dan het mijne?

Ja dat kan. Vink tijdens je bestelling het vakje ‘ander verzendadres’ aan. Bij ‘bestelnotities’ kan je ook een korte boodschap doorgeven. Die wordt dan aan je bestelling toegevoegd zodat de ontvanger weet dat het geschenk van jou komt.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge. Ze was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Naast de collectie rouwgeschenken van Atelier Wolk heeft Maud Bekaert ook een collectie reguliere geschenken die ze zowel online als in haar winkel in Brugge aanbiedt.

Verder winkelen