Kaarshouder ‘De liefde blijft’

 50.00

 50.00
Keramische gietsteen

Deze theelichthouder met de inscriptie ‘De liefde blijft’ is een warm en waardevol geschenk voor iedereen die met verlies te maken heeft. Het kan gegeven worden aan iemand die een partner, kind, geliefde of vriend heeft verloren. ‘De liefde blijft’ benadrukt wat er nog is: herinneringen en liefde.

De kaars in de houder is een groot theelicht (6 cm diameter) van het merk Spaas. Deze theelichten geven een helder en natuurlijk licht. De kaars wordt meegeleverd en is nadien gemakkelijk verkrijgbaar in de handel.

Je kunt ervoor kiezen om de steen te laten personaliseren. Rond de kaars kunnen één of twee namen en eventueel een datum worden toegevoegd. Dit wordt op de steen geschreven met een zwarte stift. Tijdens je aankoop kun je deze informatie doorgeven in het vak ‘bestelnotities’. Voor het personaliseren van een steen kan er een wachttijd zijn, die meestal niet langer dan enkele dagen duurt. Wil je weten hoe lang het zal duren voordat de steen verzonden kan worden? Mail dan naar Maud Bekaert via maud@atelierwolk.be.

De steen is beschikbaar in twee uitvoeringen. De witte steen is gemaakt van een mengsel van fijngemalen wit marmer en kalk. De grijze steen is gemaakt van dezelfde keramische gietsteen, maar is met de hand geschilderd, waardoor er een contrast ontstaat tussen het grijze oppervlak van de steen en de witte letters.

 

SKU: Niet beschikbaar Categorie: Tags: , ,

110 x 195 x 30 mm

De kaarsenhouder is gemaakt in een mengeling van fijngemalen marmer en kalk en daarna geschilderd met de hand.

Onderaan de steen zijn viltjes bevestigd. Je kan de steen binnen op om het even welk vlak oppervlak plaatsen zonder krassen te maken op de ondergrond.

Kan ik zelf een tekst kiezen en die laten uitvoeren in steen, metaal of hout?

Neen. Dat kan niet. Heel wat rouwgeschenken uit de collectie van Atelier Wolk zijn wel personaliseerbaar met een naam en/of een datum. De geschenken die personaliseerbaar zijn kan je in het overzicht van de producten herkennen aan dit symbooltje:

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Als je kiest voor gratis verzending dan wordt je bestelling verzonden op de eerstvolgende maandag. Als je kiest voor prior verzending (+ 4,95 euro) dan wordt je bestelling binnen de 24 uur verzonden.

Ik wil mijn bestelling ophalen in de winkel. Waar en wanneer kan dit?

Je kan ervoor kiezen om je bestelling niet te laten verzenden en die zelf te komen ophalen in de winkel. Je bestelling kan worden opgehaald tijdens het de openingsuren van de winkel. Dat is op vrijdag van 10-12u & 14-18u of op zaterdag van 10-13u. Het adres is Sint-Clarastraat 40 in Brugge.

Kan ik mijn geschenk laten verzenden naar een ander adres dan het mijne?

Ja dat kan. Vink tijdens je bestelling het vakje ‘ander verzendadres’ aan. Bij ‘bestelnotities’ kan je ook een korte boodschap doorgeven. Die wordt dan aan je bestelling toegevoegd zodat de ontvanger weet dat het geschenk van jou komt.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge. Ze was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Naast de collectie rouwgeschenken van Atelier Wolk heeft Maud Bekaert ook een collectie reguliere geschenken die ze zowel online als in haar winkel in Brugge aanbiedt.

Verder winkelen