De wolken zullen de vorm van onze herinneringen aannemen

 110.00

Cortenstaal

6 op voorraad (kan nabesteld worden)

Deze tekst van dichter en auteur Peter Verhelst verwoordt hoe de herinneringen aan wie er niet meer is na een overlijden een belangrijk onderdeel van ons leven zullen blijven. Deze troostende woorden benadrukken dat onze geliefde aanwezig en dichtbij is in onze herinneringen, in de natuur, in de wolken.

De letters zijn met de hand ontworpen door Maud Bekaert en daarna gelaserd in cortenstaal. Cortenstaal is een legering van gewoon staal met koper, chroom en zink. Cortenstaal heeft als typisch kenmerk dat het roest dat wordt gevormd een bescherming biedt voor het metaal. Hierdoor is cortenstaal uitermate weerbestendig en zal het nooit ‘doorroesten’.

Je kan deze tekst tijdens een dienst op een kist leggen, thuis bij een foto plaatsen of verlijmen op een grafsteen.

Als je deze tekst op een gevoelige ondergrond zoals natuursteen (witsteen of blauwsteen) plaatst, kunnen er roestsporen ontstaan.

41,5 x 14,5 x 0,3 cm

Deze tekstcreatie is gemaakt in cortenstaal. Cortenstaal is weerbestendig.

Je kan deze tekstcreatie leggen op elke vlakke ondergrond. Als je de tekstcreatie op een grafsteen legt kan je deze verlijmen om diefstal te voorkomen. De lijm kan je bestellen via deze link.

Kan ik zelf een tekst kiezen en die laten uitvoeren in steen, metaal of hout?

Neen. Dat kan niet. Heel wat rouwgeschenken uit de collectie van Atelier Wolk zijn wel personaliseerbaar met een naam en/of een datum. De geschenken die personaliseerbaar zijn kan je in het overzicht van de producten herkennen aan dit symbooltje:

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Als je kiest voor gratis verzending dan wordt je bestelling verzonden op de eerstvolgende maandag. Als je kiest voor prior verzending (+ 4,95 euro) dan wordt je bestelling binnen de 24 uur verzonden.

Ik wil mijn bestelling ophalen in de winkel. Waar en wanneer kan dit?

Je kan ervoor kiezen om je bestelling niet te laten verzenden en die zelf te komen ophalen in de winkel. Je bestelling kan worden opgehaald tijdens het de openingsuren van de winkel. Dat is op vrijdag van 10-12u & 14-18u of op zaterdag van 10-13u. Het adres is Sint-Clarastraat 40 in Brugge.

Kan ik mijn geschenk laten verzenden naar een ander adres dan het mijne?

Ja dat kan. Vink tijdens je bestelling het vakje ‘ander verzendadres’ aan. Bij ‘bestelnotities’ kan je ook een korte boodschap doorgeven. Die wordt dan aan je bestelling toegevoegd zodat de ontvanger weet dat het geschenk van jou komt.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge. Ze was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Naast de collectie rouwgeschenken van Atelier Wolk heeft Maud Bekaert ook een collectie reguliere geschenken die ze zowel online als in haar winkel in Brugge aanbiedt.

Verder winkelen