Kaarshouder ‘verenigde harten’

 19.00

 19.00
Keramische gietsteen

Deze kaars is een liefdevol geschenk voor wie met overlijden wordt geconfronteerd. In de kaarshouder is een afbeelding gebeeldhouwd van twee verenigde harten. Die harten symboliseren liefde en verbondenheid over de dood heen. De kaarshouder is verpakt in een mooie doos met daarop de tekst ‘Wat je in je hart bewaart raak je nooit meer kwijt’.

Je kan de steen enerzijds schenken aan wie net iemand verloren heeft zodat de kaarshouder in de afscheidsdienst kan worden gebruikt. Anderzijds kan je de kaarshouder ook schenken aan wie al langere tijd iemand mist. De tekst kan ook in deze situatie een troost zijn. De kaarshouder is mooi om bij een foto of urne van een dierbare te zetten.

De steen is met de hand en ambachtelijk gemaakt in een mengeling van fijn gemalen marmer en kalk en met de hand geschilderd met acrylverf. Deze gietsteen is heel duurzaam maar niet weerbestendig en dus enkel geschikt voor binnen.

 

SKU: Niet beschikbaar Categorieën: ,

102 x 102 mm (dikte 32 mm)

De steen is met de hand gegoten in een mengeling van fijn gemalen marmer en kalk. De keramische gietsteen is heel duurzaam maar niet weerbestendig en dus enkel geschikt voor binnen.

De steen staat op zichzelf en onderaan de steen zijn viltjes bevestigd zodat de steen geen krassen kan maken op de ondergrond.

Kan ik zelf een tekst kiezen en die laten uitvoeren in steen, metaal of hout?

Neen. Dat kan niet. Heel wat rouwgeschenken uit de collectie van Atelier Wolk zijn wel personaliseerbaar met een naam en/of een datum. De geschenken die personaliseerbaar zijn kan je in het overzicht van de producten herkennen aan dit symbooltje:

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Als je kiest voor gratis verzending dan wordt je bestelling verzonden op de eerstvolgende maandag. Als je kiest voor prior verzending (+ 4,95 euro) dan wordt je bestelling binnen de 24 uur verzonden.

Ik wil mijn bestelling ophalen in de winkel. Waar en wanneer kan dit?

Je kan ervoor kiezen om je bestelling niet te laten verzenden en die zelf te komen ophalen in de winkel. Je bestelling kan worden opgehaald tijdens het de openingsuren van de winkel. Dat is op vrijdag van 10-12u & 14-18u of op zaterdag van 10-13u. Het adres is Sint-Clarastraat 40 in Brugge.

Kan ik mijn geschenk laten verzenden naar een ander adres dan het mijne?

Ja dat kan. Vink tijdens je bestelling het vakje ‘ander verzendadres’ aan. Bij ‘bestelnotities’ kan je ook een korte boodschap doorgeven. Die wordt dan aan je bestelling toegevoegd zodat de ontvanger weet dat het geschenk van jou komt.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge. Ze was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Naast de collectie rouwgeschenken van Atelier Wolk heeft Maud Bekaert ook een collectie reguliere geschenken die ze zowel online als in haar winkel in Brugge aanbiedt.

Verder winkelen