Until we meet again

 20.00

Hout

27 op voorraad

Deze tekst is ontworpen door Maud Bekaert en daarna gelaserd uit hout.  De Nederlandse vertaling van deze tekst is ‘Tot we elkaar weerzien’. Deze tekst in hout is vederlicht en het broze karakter van dit kleinood geeft een extra dimensie aan de tekst.

Je kan deze houten lettercreatie makkelijk ophangen met twee kleine nageltjes.

Gelaserde letters in hout zijn breekbaar. Daarom is het muurtekstje goed verpakt tussen twee houten plankjes waardoor het veilig is voor verzending en mooi verpakt om te schenken aan wie met afscheid wordt geconfronteerd. Zeg aan de ontvanger dat die het voorzichtig open maakt want zo lang het niet aan de muur hangt is het vrij broos. Die broosheid en fijnheid maakt het ook zo bijzonder.

SKU: AW-UWMAH-2021 Categorie: Tags: , ,

120 x 55 x 3mm

Gelaserd uit hout

Je kan deze houten lettercreatie makkelijk ophangen met twee kleine nageltjes. De nageltjes worden meegeleverd.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge. In haar atelier werkt ze in opdracht aan grotere stukken op maat. Grafstenen maken een belangrijk onderdeel uit van haar opdrachtwerk. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Meer specifieke info over Maud Bekaert vind je hier of op haar website.

TERUG NAAR OVERZICHT