One day at a time

 15.00

Hout

20 op voorraad

Met deze tekst spreek je iemand die iemand heeft verloren moed in tijdens het rouwproces.

Het verlies van een dierbare is één van de ingrijpendste en verdrietigste gebeurtenissen in een mensenleven. Van het ene op het andere moment is de naaste definitief weg. Via deze tekst erken je hoe moeilijk de tijd is waardoor een rouwende gaat. En toch zeg je, het zal je lukken, dag per dag.

De tekst ‘One day at a time’ is door Maud Bekaert met de hand ontworpen en gelaserd in hout. De tekst kan het best naar het Nederlands vertaald worden als ‘Dag per dag’.

Gelaserde letters in hout zijn breekbaar. Daarom is het muurtekstje goed verpakt tussen twee houten plankjes waardoor het veilig is voor verzending en mooi verpakt om te schenken.

SKU: AW-ODAATH-2021 Categorie: Tags: , , ,

70 x 70 x 2 mm

De tekst is gelaserd uit hout.

Met één of twee kleine nageltjes hang je dit letterontwerp eenvoudig aan de muur. Twee nageltjes zijn meegeleverd.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge. In haar atelier werkt ze in opdracht aan grotere stukken op maat. Grafstenen maken een belangrijk onderdeel uit van haar opdrachtwerk. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Meer specifieke info over Maud Bekaert vind je hier of op haar website.

TERUG NAAR OVERZICHT